Saturday, 21 February 2009

Cerita Hari Ini

Salam

Rasa macam tak terbiase plak tulis blog. Lama sangat tak di update. Jadi, sorrylah kalau ayat terlebih skema atau terlebih sempoi...

Lepas kelab tadi, aku dan classmate yang lain stay sekolah. Nak hias kelas. Hasilnya, kalau nak tengok datanglah kelasku 4 Imtithal tingkat 3 hujung skali.

Sekarang aku kat rumah Aliya. Tumpang rumah dia kejap. Malam ni nak pergi masjid BBU. Ceramah pasal Gaza.

kisah lain : terharu seyh. kawan2 aku rindu nak tgk post baru aku.......hua100x...


Wallahualam

-Kaliber si penggalas misI-

1 comment:

+akufobia+ said...

ada orang suka baca tulisantulisan dia kot.ngee.so selalulalu(ada ke ayat BM macam ni?ngee.) la update.