Saturday, 3 January 2009

Awal2 2009

-->
-->
salam


2 January 2009
(heheh, janggal lak tulis 2009)


Aku ke sekolah. Ada majlis hari lahir ke-16 rakan kesayanganku ; Nur Izatur Farhana yang merangkap penolong ketua kelasku suatu masa dahulu... sebenarnya hari lahirnya adalah pada 1 jan, tetapi kerana beberapa faktor yang tidak dapat dielakkan, jadi majlisnya ditangguh pada keesokannya.
Majlis tu kecil2an sahaja. sekadar happy2. kawanku yang datang ; Aliya Adz . Aalia AR . Aliya K . Afiqah . Athirah K . Ili . Nadiyah Syahira . Farhana . Humaira' . Liyana . Najihah . Thanks to Izatur kerana menjamu kami. May Allah bless you always and sweet 16th.

pada jam 12.30 aku bersama Afiqah dan Humaira' balik ke rumah Ili. di rumah Ili aku main game Burger Island (aku dah level jauh.. hoho), berselang-seli membaca novel aA+bB karangan Hlovate. best!...


3 January 2009 (haha.. masih terase janggalnye)
Aku pergi lagi ke sekolah. Sebenarnya nak ikut my brother hantar my sister ade orientasi form 1. skali my brother tu nak tolong gotong-royong kat sekolah. Jadi aku pon tolong la kemas2.
Sambil sedang berjalan2 di hadapan asrama, aku ternampak wajah seseorang yang rase tak berape nak asing la. datang dekat sikit. oo, Syafiyah (tatau ejaan sbnr name dia ) rupenye. Dia merupakan kenalan X-rek nasional 2008 kat CRR hari tu. waaa, salam dengan dia. sambil dengar mak dan ayah dia tanye "sapa tu?". dia jawab "ni kawan X-rek".. waa, bangganya aku diperkenalkan dengan mak dan ayah dia.. (hua2, abaikan!).
Jalan2 sikit kat sekolah, kemudian pergi ke koop. jumpa lagi Syafiyah tu sedang beli2 barang sekolah. dia ade jugakla tanye aku, macam mana pakaian sekolah ni, huhu..

Selain Syafiyah, aku ade juga nampak la seorang banin. Dia pakai baju X-rek jugak. Tapi tak kenalla.. huhu.. abaikan!

balik.
..................................................................................................

Nak amek bio? Atau amek PA drop Bio? Atau amek dua2? Atau lagi senang, amek je sains sosial?
oohh, masih tak boleh berhenti buat solat istikharah. ya Allah, tolonglah!



Wallahualam
-Kaliber si penggalas misI-

2 comments:

Aliya Khair said...

iyeh?? ade bnn yg pki bju x-rek?? dak baru?? waaa!! (jakon!)

tett.. abaikan..

novel aA+Bb yang .........
mukesurat ###
hahaha~ :P

cam tak caye dah nak naik skola ek..

NadiahH said...

ha a, btol. nmpk kat koop..

tett..abaikan juga

yeah, muka surat tu! ohoho, sume suke.. ngehee

alaa, kite kan naik skola lmbt seminggu..